Posts

Showing posts from March, 2012

Pulau pangkor part 2

Image
Entry bersambung. Maaf sebab baru nak update pasal holiday wanie dengan family, Baru sekarang ada masa terluang :)


Hari kedua aktiviti kat sana adalah melawat tempat yang menarik kat sana. Boleh jugak la kata menarik sebab wanie pun tak pernah jejak kaki kat pangkor sebelum ni. Pagi-pagi semua buat muka teruja sebab nak jalan-jalan. Memang seronok, kami naik van colour pink yang comel tu. ahaks. Dalam van semua bising sebab jalan kat sana macam naik bukit turun bukit. Seriuosly, sangat menakutkan. Yang paling kuat menjerit adalah wanie. hik3.

Pusing-pusing kat pulau memang rasa pelik, sebab wanie bukan orang pulau. Kiri kanan semua pokok. lagilah menakutkan kalau nak tinggal kat sini. Kira tabik jugak la dengan orang pangkor sebab boleh duduk dalam suasana macam tu.

Lawatan pertama pergi tempat buat sate. Sebenarnya tak nampak pun orang buat sate, nampak orang datang memebeli sate adalah. heeee.

keluarga besar kami, tapi masih belum cukup besar lagi :)



Lepas tu van bawak kami melawat …