Posts

Showing posts from August, 2012

Salam Lebaran 2012.

Image
Assalamualaikum.


Dah masuk hari raya keempat. Masih dalam mood hari raya? Mestilah kan kan. Wanie yang masih berumur belasan tahun pun hati happy semacam sebab tak sangka dapat duit raya lagi. Itulah rezeki namanya, Alhamdulillah. (= Makcik pakcik, kakak dan abang sepupu tak lokek nak bagi duit raya kat wanie disebabkan wanie masih 19 tahun, mereka sangat memahami jiwa remaja. haha. Maceh semua.


Macam biasa tiap-tiap tahun, takde citer kau nak balik kampung sana sini. Okay, rumah wan pun sebelah rumah je, rumah nenek pun area dekat-dekat sini. So wanie takde ah story pasal balik kampung, harap maklum ye. heeee. Pagi raya mintak maaf dekat mak dengan ayah serta adik-beradik semua, lepas tu baru pergi rumah wan kat sebelah jumpa wan atok dengan pakcik makcik. Sesi mintak ampun pulak dengan mereka. Juadah hari raya ada nasi himpit, kuah kacang, rendang ayam, rendang kerang dan yang lain-lain. Alaaa, lebih kurang lah dengan kau orang semua kan?

Ayah and mak (: love them much.


How sweet. …

A2P4 2011/2012

Image
Assalamualaikum (:

Pejam celik pejam celik, dah berbelas hari kita puasa. Alhamdulillah. Tak lama lagi nak raya dah, dan wanie pun sedang menghitung hari nak bergelar pelajar semula. heeee.

Dulu-dulu time kat matrik, tak sempat nak update hape pun. Maklum semua faham kesibukan pelajar matrik yang berlagak konon poyo takde masa bagai. Tak salah kot nak update hape yang wanie suka kan, sebab wanie punya suka lah, wanie punya belog. -,- *sangat berlagak poyo.

Bila dah nak habis belajar, macam-macam yang kiteorang plan, nak keluar sama-sama, main kejar-kejar kat dataran kosmik, makan sama-sama kat kafe, bbq kat morib(maklum saja yang kami dekat dengan pantai morib okay), datang rumah wanie suruh mak masak bagi kawan kelas makan(sebab rumah wanie kat banting), serta lain-lain. At last ketua praktikum pilih buat bbq kat belakang Aquilla iaitu di belakang koperasi kolej matrikulasi selangor a.k.a tempat pelajar. =)

Bbq ni kiteorang buat satu kelas, semua ahli kelas A2P4 memberi kerjasama ya…