Good news

October 09, 2012

Assalamualaikum.


Tak suka line internet jaring UKM sejak kebelakangan nih.

Makin lama makin teruk dan hampeh je sekarang. Ditambah pulak dengan ketiadaan air T-T
Kejap ada kejap takde, suka mengada-ngada air ni tau.
Saja nak wanie exercise pergi blok akak senior tahun 3 dan menapak lagi tangga yang tinggi kemain tu, hamboi. Sebulan lagi confirm berat turun 50-- kan? haha. *berangan.


Ya Allah, semoga semuanya akan baik macam selalu.

Oh ye, berbalik kepada good news yang wanie dapat. heee. :D



Tetiba baca baru perasan yang tang tarikh tu. 24/7/2010. eh?
Nampak sangat main hantar je tanpa cek apa-apa. Apa daaaa. Okfine, lantak pi la.


Alhamdulillah. 
Ptptn bagi wanie pinjam duit. Berapa? Biarlah rahsia. ahaks.

Dah mula sibuk buat itu ini, cek balik semua dokumen yang dia nak, download dan print apa yang dia suruh. Kemain sibuk buat kerja sampingan macam ni. Padahal kerja lain banyak lagi kena buat. LOL.

Bila orang dah bagi pinjam, banyak pulak angka tu, tetiba rasa banyaknya nak kena bayar balik nanti. Mana nak curi duit ni? Homaiii.
Okay, apa susah. Dia dah bagitahu dah kan, kalau kita dapat ijazah kelas pertama je automatik pinjaman tu bertukar kepada biasiswa. Baru-baru ni ada pakcik tu datang kolej bagi ceramah pun bagitahu, kalau dapat pointer 3.5 and above pun dah boleh mintak tukar jadi biasiswa. (: Excited!
Memula tu ayah kata tak nak ptptn. Fine semuanya sebab politik yang semakin berleluasa. Wanie malas nak ambik tahu. Biar la orang tu nak mintak free ke hape, ada wanie kisah? Haishhh, jangan cakap pasal politik dengan wanie sebab wanie neutral okayy. Masih bawah umur.

Talk to my hand! weee.

Semangat belajar dah bertukar, kemain sungguh-sungguh wanie nak belajar. InsyaAllah.
Senior kata course yang wanie ambik macam senang, but i hate psikologi. Kenapa student social work kena ambik pengantar psikologi? Kemain belajar teori Abraham maslow, Erik erikson, freud semua tu. 
Semoga wanie boleh buat nanti masa exam -,-


Yang kedua pulak, wanie baru perasan pasal ni.

Kau orang nampak tak apa wanie nampak? heee.

Sejak kebelakangan ni, wanie rajin sangat follow blog kak marya ni. Bukan apa, sebab suka tengok dia. Cantik pun cantik. Tetiba rajin kemain wanie dok komen semua post-post baru dia. 
Banyak jugak share pasal itu dan ini. Adore her. 
Even tak la se'popular' Fatin Liyana, Maria Elena, dan lain-lain tu, tapi dah ramai jugak yang jadi follower dia.

Betul-betul tak sangka bila dia follow wanie. Thanks sis ! Excited jugak pasal ni. hahaha. 

Eh eh, tak harap pun orang nak jadi follower kita, sebab apa yang wanie post semua kat blog cuma untuk share dan luah apa wanie buat serta rasa. heee. Just nothing. Tak sangka ada jugak yang nak baca blog wanie. Maceh semua. Sangat terharu tau. *bajet dah beriban follower 


Terima kasih sudi baca.

You Might Also Like

0 comments