Designed by Veethemes.com | Gooyaabi

Busy sikit busy banyak

Hey everyone.


Life macam biasa, takde yang best pungg.

Oh ya, last saturday wanie ambik kesempatan pergi mines serdang. Ajak roomate, roomate busy, so wanie angkut cara paksa rela kawan wanie lagi sorang. Tahu tahu, macam kejam sangat tapi nak buat macam mana. Nak ajak encik sayang, dia jauh. So why not hang out dengan kawan.

The truth, pergi mines semata nak tengok cerita twilight.

Yay! Finally wanie dapat tengok cerita tuu.
Seronok gilaaa. Bella dengan Edward pun romantik sangat-sangat. sweet uolls.
Seems Bella dah jadi puntianak jugak, she become more tough and strong than Edward. LOL.
Dan dan anak dia punya lah comel kemain. Cantik macam Bella jugak.
Sesape yang tak ikut sangat pun cerita twilight ni, boleh je faham apa kebenda jalan cerita. Cuma sayang la sebab tak ikut dari awal kann.

Sebelum wanie lupa lah kan, before balik UKM semula masa kat KTM serdang. Ada pakcik ni dok panggil-panggil macam buat annouced. Dia kata sesape yang berumur 17 tahu ke atas boleh buat kad.
Yes, kad tu discount 50 percent okay.
Macam kalau pergi serdang rm1.70 dari UKM, then dah ada kad tu je cuma bayar rm0.80 je okayy. Murah sangat kan?
Haaa, wanie apa lagi, ambik kesempatan jugak la dok isi borang beramah mesra dengan pakcik buat kad. And now i have it. Thanks kat kawan wanie jugak yang bagi petunjuk pasal kad discount tuu. Act, kerajaan yang bagi. Thanks to our perdana menteri :)
Lepas ni boleh pergi mana-mana haku suka. Rezeki rezeki.

Okay, bila dah bukak minggu baru dan kira tolak campur bahagi semua, dah masuk minggu yang ke dua belas.

Wow! nak dekat dengan study week. Happy. Tak payah pergi kelas lagi.

But, cait. Final exam is coming soon my dear.

So since this week until study week, wanie akan kesibukan sepanjang masa. No lepaking kat bilik sangat dah. Assignment menanti. Soal selidik yang tak pergi pergi selidik lagi. Report sana sini. Field work yang tak habis lagi. OH NO!

Baju kat bakul pun menanti untuk dicuci. Bilik bersepah sikit sebab semalam mengada nak balik rumah sampai lupa kemas.
Dah jadi kabut dan serabut bila nak habis sem ni.


Baru lah wanie terasa busy semacam. Tapi masih cool macam takde hape. Well, ni wanie okay. *nada riak.


Boleh jadi stress kan? Tarik nafas, lepas. Tarik nafas, lepas. HUhhhhh. Chill wanie.
Allah kan ada. Doa.
Semoga semuanya akan dipermudahkan. InsyaAllah.

Till then, see ya.

5 comments:

  1. waw, bestnye dpt kad tu wanie! akak pn br je g tgk breaking dawn tuh..mmg best lah yg part 2 ni, rsnya paling best lah antara smua series die yg before this..mmg puas hati! kalo da tgh bz2 ni wanie, mmg bilik sndr lah jadi bukti..haha..akak dlu pn cmtu lah kalo musim assgnmnt, ni kalo tgk kt mak mertua..mau kne reject trus taw! hehe..all the best wanie! wat keje lekloks ^^

    ReplyDelete
  2. best sgt. rasa sedih sbb citer tu dh hbs :'( hahha. cnfirm lah kalau bkl mak mertua tgk. kena reject terus. tp bkn sengaja pun. heee

    ReplyDelete
  3. study week dah dekat, maknanya exam pun dah dekat...
    samelah kite... ^^

    ReplyDelete
  4. nice

    http://shaberry92.blogspot.com/2012/12/bunkface-kutuk-kpop-perlu-ker.html

    ReplyDelete
  5. hye wanie!!! lawat blog kite lak,, heheh
    http://iqasyafiqa93.blogspot.com/

    ReplyDelete