Designed by Veethemes.com | Gooyaabi

Menghitung hari

Assalamualaikum dan hi semua.


Bila dah habis final for sure kita akan cuti pulak. Lepas tu kita tunggu lah keputusan final nak keluar. kan? Sama lah jugak dengan orang kat sini.



Menanti malam bertukar siang, siang bertukar malam. Sebabnya nak tahu keputusan final exam haritu. waaaaa ai tak sanggup nak tahu sebenarnya. tsk T-T dah orang lain dok tweet sana sini pasal result final exam, lepas tu ada u yang dah keluar pun result dorang dan wani pun tak ketinggalan turut buat benda yang sama. haha. Wani terus menanti dengan rasa nebes.


Mintak mintak lah mencapai apa yang dikehendaki. Wani memang nebes tahap dewa hokay. 
Pepatah pun ada kata, tak rock lah kalau tak tahu keputusan. Jadi sama-sama lah kita berdoa semoga semuanya okay-okay je. Keputusan tu okay atau pun tak itu belakang kira. Hari tersebut dah makin dekat, dan wani pun ber'countdown' untuk merasai nikmatnya keputusan exam nak keluar. motif sangat kan.


Well, harini dah masuk 15 Ramadhan. Alhamdulillah.
Harapnya semua dapat menjalani ibadah puasa kali ni dengan tenang dan sentiasa bersyukur :) Ada lah jugak rasa sedih bulan ramadhan tinggal separuh bulan je ni. Apa apa pun kita buat sebaik mungkin ye.


Till then adiosss :D

6 comments:

  1. Tak lama lagi je keputusan keluar. Cuakness :)

    ReplyDelete
  2. hari ni da masuk 10 terakhir lak..hehe

    ReplyDelete
  3. hopefully dpt result yg gempak eh wani! br leh raya ngn aman and sentosa gituuu..hehe

    ReplyDelete