Posts

Showing posts from January, 2014

Goodbye 2013 and Hye 2014

Image
Assalamualaikum semua.


Dah masuk tahun baru. Hai 2014 :)

Tahun 2013 dah tinggalkan kita and for sure banyak mengajar wani tentang macam-macam benda. Kenangan-kenangan untuk tahun lepas dah tersimpan jauh dalam hati.
Hmm hmm actually jauh tersimpan sampai tak tahu which is yang manis pahit masin masam. -.- haha tapi complete semua rasa ada kot.



ABADI 2013 As first year student wani kena join program kolej. Pengalaman untuk pertama kali handle dinner kolej orang kata.
Kena pulak dapat ajk untuk post kebudayaan, kebudayaan sangat tau wani ni =/  Budak u baru nak up baru nak belajar benda baru gituuu. 



Dinner Social Work Disebabkan haritu dah handle dinner kolej, dinner kali ni wani datang sebagai tetamu yang memeriahkan malam tu walaupun bukan kitaorang yang dirai :p
Makanan malam tu semua sedap sehingga menjilat sudu dan garfu, suasana meriah and paling penting semuanya best!


Program bersama komuniti di Kuala Pilah Kan wani dah cakap, banyak sangat pengalaman jadi student universiti ni. Ye…