Posts

Showing posts from January, 2015

Tamat semester 5

Image
Hai.

Baru ada masa nak menaip. 3 minggu busy study untuk final exam. Mampu buka blog, lepas tu baca blog orang lain, lepas tu tutup. Nafsu nak menaip tu hilang akibat exam. Luls.

Final exam dah habis. Yayyy! Heee.
Nak kata struggle study tu macam takde sangat sebab tak pernah lagi pecah rekod study awal, semua nak last minute. Last minute buat nota, last minute membaca, menghafal dan memahami. Power tak? Tu baru nama student yang selalu nak masuk dalam dean list tapi tak pernah tercalon. Bahahaha. Kita tak pandai macam awak awak yang tiap sem dekan tu. 

Soalan exam macam biasa, tak pernah nak ada yang senang. Ke aku sorang je yang rasa macam tu? Hee. Entah. Rasa macam semua dah baca, semua dah faham, tapi bila baca soalan je mulalah rasa macam 'apa benda soalan ni nak sebenarnya?' Omg soalan dalam Bahasa Melayu pun susah ke Wani? T.T 
Lepas tu nak jawab pun serba salah.  Apa jawapan untuk soalan ni? Mana satu jawapan dia? Eh tadi aku dah ingat dah benda ni tapi apesal soalan …