Posts

Showing posts from May, 2011

Kolej Matrikulasi Selangor

Image
Assalamualaikum.

Sekarang aku berada di rumah setelah berkampung di kms selama 5 hari. huhu. Terseksa menyeksa jugak lah orientasi kannnn.  I was like, 'menyampahnya dengan minggu orientasi.' -.-'

Yay ! minggu orientasi dah habis. lalala~ at last, aku dapat tidur dengan secukupnya. heeee. waaaaa, at first datang kms aku terus cakap, "besar gila matrik nih" . bangga kot dapat belajar kat sini. Pulak tu kitaorang second batch. hiks. Alhamdulillah. Before pergi daftar memang dah google pasal KMS. Nak tahu lah besar mana KMS ni kan, menarik sangat ke, seronok ke tempat dia. Aku ni nama je duduk Banting tapi tak pernah nak kisah pasal matriks yang wujud kat area sini. Haha nampak sangat tak ambil kisah sangat pasal sekeliling. 

First day kat sana for sure lah kena buat pendaftaran. Ramai dah yang datang awal pagi even sepatutnya kalau ikutkan orang yang dari selangor daftar pagi and yang datang dari luar dari selangor kena daftar petang. Mungkin jugak ramai yang terl…