Study week, final exam

December 21, 2012

Hey hey. Assalamualaikum.



Now, wanie dah mula study week. Ya ya, masa untuk buat revision for final exam.

Banyak sangat assignment yang nak kena hantar. Ni semua sebab malas nak siapkan awal-awal. Lecturer pun salah jugak. Tak laa, bukan nak salahkan lecturer 110 peratus. Ce bagi kerja semua awal-awal, memang semangat lah wanie nak buat kan. Ni masa orang sibuk dah nak balik kampung, nak bersuka ria dengan kengkawan, masa tu jugak kabut nak siapkan semua report, nak buat presentation. 
Huyooooo!

Sekarang boleh tarik nafas lega. 
Alhamdulillah. :)

Kengkawan dah balik rumah. Dah ada yang siap duduk tengok tv dah sekarang agaknya kann.
But wanie masih stay kat kolej. Kolej amin yang tercinta sebab nak temankan roomate tersayang sepanjang study week. 

Nampak tak kebaikan wanie terserlah?

Hahaha.
Masuk lif tekan sendiri lah wanie hoi.

Wanie tak balik rumah. LOL. Perlu ke mention pasal tak balik?
Eh, mestilahhh. Wanie nak heboh satu dunia pun boleh hapeee. Okay gurau. hihik

Next week baru balik. Itupun sebab akak sepupu nak nikah. 

So excited okayyy. 
Macam wanie kan nak nikah.

Huh!

Berangan tak habis-habis wanie ni. T-T


Alaaa, awak awak yang baca ni pun mesti ada yang sama cam wanie kan?

well, kita sama. Sep sikit! Yayyyyy.


Menghitung hari untuk menjawab final exam. 
Heyyy, korang korang yang nak ambik exam pun. Wish you all the best. Jangan banyak main macam wanie. 

Wanie kat bilik ni pun belum bukak buku. Buku pandang wanie, wanie pandang buku. 
Ahaks.

Budak sekolah cuti ni, wanie pun sibuk nak cuti. Tetiba nak pergi zoo. :') but nobody yang nak bawak wanie pergi zoo. So sad. Benci ah camni.

Okay, wanie tak boleh taip banyak-banyak. Sibuk melayan korea je lately ni. So sorry my dear.


Till then. see ya.

You Might Also Like

4 comments

  1. Good luck. Do the best. hehe.

    ReplyDelete
  2. my lil sis pn ada ni mrempat kt rumah sempena study week..rsnya skrg mmg musim study week and tak lama lg nk exam lah kan wany? huuu. wat bebaik taw, study leklok..pasni leh sambung study cite korea lak..hehe..akak pn nk sgt g zoo negara!!!! ntah nape nk g ctu..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah, skrg mmg musim study week kak IM :) thanks akak. yay! kita sama. sep sikit.

      Delete