Entry banyak gambar | Rewind kisah kat matrik

July 15, 2012

Assalamualaikum.


Tetiba mood ingat zaman matrik kembali. Tetiba rindu kawan-kawan bilik, kawan kelas, kawan kuliah, kawan bilik sebelah, kawan fasi. Okay, rindu mereka dan rindu matrik sangat. hikhik. *mengada.

masa nih, baru jugak kat marik. kejakunan kami teserlah.

okay, yang ni kat depan bilik. kawan wanie yang baru masuk dia nak keluar sebab sakit. 

Mula-mula memang tak rapat, tak reti pun nak share pape. Bila dah lama, ambik biskut orang tu la, bukak almari kawan sebilik dengan selamba, dok main jerit-jerit, pergi makan ramai-ramai, pergi pasar malam jalan kaki sejauh 1 kilometer bawah panas terik dan banyak lagi. Itulah orang kata, kita tak rasa jadi kita tak tahu. Masuk dan belajar kat matrik tak lah susah mana, payah mana, kita pandai bahagi masa, pun bolehhhh buat semua. Kiteorang siap boleh tangok movie time exam bila stress, tidur bawah ramai-ramai dalam satu bilik. Seronok tahu (:

ni nak berjalan kaki pi pasar kat banting baru. seronok kemain ye.

okay, dah puas beli makanan, sambil jalan kaki pun sempat ambik gambar.

yes, inilah classmate wanie. kiteorang sangat rapat. rindu mereka.

yang dua orang bawah ni jiran bilik sebelah. siew wan dengan atihah. sebelah wanie pulak yana.

Lepas ni korang tengok je lah gambar, no caption okay :) heeee.
























Banyak benda nak share, tapi takpe lahh. Kadang-kadang benda yang sikit tuh la akan buat kita kenang sampai bila-bila. (: Lepas ni jadi pelajar U pulak. 

You Might Also Like

2 comments

  1. hahah malu aku tgk gamba sendiri.senget pnyer liyana.*kutuk diri sndri

    ReplyDelete