Dinner social work 2013

May 30, 2013

Assalamualaikum and hi.


Haritu punya dinner kolej wanie kena bertugas sebagai jawatankuasa. Tak dapat nak cantik-cantik lepas tu tak sempat nak tukar baju ikut tema pun. tsssk. sadis. Banyak nau kerja sampai diri sendiri terpaksa pakai baju yang sama dalam satu hari iaitu tshirt lengan panjang dan berseluar jeans sahaja. huwaaa T-T


Di atas kesempatan dinner course yang third year student (senior) buat dan ajakan dari coursemate secara paksa rela, wanie dapat makan malam yang sedap-sedap dengan pakaian yang walaupun nampak biasa tapi selesa dan suasana yang meriah seperti wanie yang diraikan. kehkeh.


agak menarik bila bukak tengok macam ni ha makanan dia. waaaaa, dah siap-siap kosongkan perut semata untuk dinner. ihiks

kami wakil tahun satu untuk datang dinner. :)

First time ever rasa dapat pergi dinner yang betul-betul sebab sebelum ni ada dinner je kena buat kerja. Alhamdulillah. Suasana yang seronok meriah dan pelbagai macam ragam. Semua makanan pun sangat sedap. Lepas ni kalau organize dinner pulak boleh lah ambik katering tu sebab sangat puas hati. Nak makan banyak kali pun boleh. Wani paling banyak makan, mungkin -.- Sebab lepas makan nasi, makan tomyam, lepas tu makan buah, lepas tu desert dia. pehhh, sodap lak ai. Terasa nak makan untuk esok sekali. Perut oh perut.


Masa makan-makan tu ada lah jugak yang buat persembahan. Tahun satu dua dan tiga kena ada wakil pergi depan menyanyi. Part paling tak tahan, kita datang dinner lepas tu kita jugak buat persembahan. haha. Berkaroeke lah kita ye dak? As long as nyanyi bersama-sama, itu tidak mengapa. Pilihan lagu pertama budak-budak ni lagu jiwang. tssk. Wanie tak layan lagu jiwang sangat lepas tu pulak lagu lama, so memang takat berdiri tepi lepas tu senyum tersengih je. Lagu kedua disebabkan lagu najwa latif  Carta Hati yang popular tu, so wanie menyanyi macam tak hengat. LOL. 

Marilah menyanyi. spot me ! kehkeh


Upacara perasmian oleh Ketua program kerja sosal, Dr Suhaimi atau lebih dikenali dengan Dr Sam.


i am who i am. comel tak kak ton? kahkah

Dinner yang superb. LOL. Happy happy me ! Terima kasih akak abang yang buat dinner ni jadi dinner paling best walaupun persembahan semua secara spontan and ada jugak yang request nak buat gyomi. haha. Makan sedap, suasana meriah, tempat selesa. What else? Everything is completed. Jangan nak demand sangat ehh. ngeee. Lepas ni dinner mana pulak nak pergi? haha.

ni paling drama. haha. motif sangat perangai tu wanie. -.-


till then adioss.

You Might Also Like

4 comments

  1. meriah tul geng2 social work kau ni..hehe..bgs2

    ReplyDelete
  2. kita kenal akak tudung biru dengan dr sam tu. senior kita time sekolah dulu :)

    ReplyDelete