Designed by Veethemes.com | Gooyaabi

Lepas rindu | entry banyak gambar

Assalamualaikum.


Dulu dulu zaman kegemilangan adalah masa sekolah. I guess.

Sebab masa sekolah lagi-lagi kita form 5, kita lah senior kat sekolah. In fact, wanie adalah assistant monitor, rasa paling berkuasa selain class monitor. hihik. k tak caya -.-' It's okayy.


Zaman sekolah jugak lah nak ber'geng'. Tak tahu lah camne boleh ada benda benda camtu kan sebab tak terpikir langsung. Wanie punya group ada nama, glamour tahu. Flower 12. Nama nak bunga bunga konon macam comel sweet gituuu. Tak ingat tah sape bagi nama tu tapi memang bukan wanie. ihiks.


Dah habis sekolah for sure lah akan berpecah. Sorang ke sana, sorang ke sini, sorang pergi utara, sorang pergi selatan. Sampai lah dah dekat 3 tahun, kitaorang jumpa balik. Yay!


Patutnya jumpa 12 orang tapi yang datang hanya 8 orang. Thank God. Dapat jumpa kengkawan yang satu kepala balik. Rindu rindu rindu.



  








Plan nak pergi paya indah wetland tapi melencong sampai morib and last decision pergi pantai kelanang. Happy gila dapat jumpa kengkawan. awww sweet je semua. Masing masing dah besar. Perangai still ada yang tak berubah.

Banyak sangat cerita nak share. Gelak sesama, suka sesama. Homaii. Sekarang pun dah terasa rindu. Nanti cuti sem confirm keluar lagi. InsyaAllah.


And for sure wanie yang duduk rumah sebulan ni ada yang tegur wanie dah berisi sikit. ahaks. k memang berisi sikit. Mak masak sedap je. Duduk rumah sarapan, makan tengahari, minum petang, makan malam. Lengkap. Lepas tu makan tidur tengok tv tolong masak. so what? hihik.


Takpe, dah balik bangi susah nak dapat makan camni. Tengoklah wanie jadi macam dulu balik. :) haha.

 Till then.

3 comments: