Officially 20 | 24th April

April 25, 2013

Assalamualaikum and hi.


Stil, can't believe that i am officially twenty years old this year. *tampar pipi*

Alhamdulillah. Masih berada di muka bumi Allah untuk meneruskan hidup seperti biasa. InsyaAllah semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Ngeee. Still tak percaya. *cubit pipi*


This year masih terbayang-bayang kawan-kawan matriks buat surprise untuk wanie. Rasa macam baru semalam je jawab paper business untuk PSPM and masa tu dapat wishes from everyone. This year punya birthday macam biasa je cuma wanie sendiri lupa birthday sendiri. No i mean sehari sebelum memang dah ingat tapi bila dah tengah malam pukul 12 tu dia jadi macam hilang ingatan sekejap. hekhek.

Thanks to ainil hawa yang wish and masa tu lah baru teringat, 'eh dah 24 April rupanya.' 
Even my boyfriend pun terkena penyakit berjangkit macam wanie kot sebab bila dia dah tidur, dia siap boleh terjaga pukul 2 pagi masa tu baru teringat and text wanie untuk wish. Sadis betul boyfriend pun hilang ingatan sama macam wanie. ngee.


Still tak percaya dah dua dekad wanie hidup :')
Alhamdulillah.


Thank you so much for all the birthday wishes through facebook, messages, twitter, call, ig and for sure yang jumpa kat tengah jalan siap boleh wish kat wanie. Terharu k. May Allah Bless all of you. I love you. Thank you again for supporting me. Thank you because still remember my bornday. Thank you jugak untuk yang memberi hadiah and cupcakes. Love it. Thank you so much to my mom yang melahirkan wanie. Sayang mak.
No surprise but still it was my special birthday.

Dah menginjak ke usia 20 tapi masih pendek seperti dulu -.- haha. 

Happy happy happy me. LOL. Happy belated birthday Shazwani Ramly. Now, you are officially twenty years old. Stay cute and healthy. It was a wonderful day. Please don't be so childish after this because you are twenty now. *tua* ngee.


Till then adiosss.

You Might Also Like

4 comments

  1. Eh, birthday 24 eh? sama la!! hehehe Happy Birthday awak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh yeke? hahaha. happy birthday to you too :) btw thanks.

      Delete
  2. Happy belated birthday...be strong...

    ReplyDelete