Designed by Veethemes.com | Gooyaabi

Just a quick update

Assalamualaikum semua.


Banyak perkara buat wanie semakin sibuk dan sibuk. Sungguh tak tipu. Baru sekarang lah haku merasa macam mana orang buat kerja satu hari tak rehat tak baring tak tidur dan hanya sempat makan maggi tomyam je. -.- first time hokayy. Before, tak pernah buat kerja sampai pagi buta. Dah nak subuh pun kejap lagi.


Annual dinner kolej kali ni buat wanie tertekan yang amat amat sangat. Semua kerja last minute, cari orang untuk persembahan, confirmation orang nak nyanyi lagu and so on. Banyak gila k, sampai kadang-kadang rasa macam nak tarik diri last minute jugak dengan alasan nak nikah. haha. pun boleh wanie >.<  By the way, wanie under post kebudayaan and yes, wanie adalah timbalan ketua post. So kau orang boleh fikir tahap kesibukan wanie macam mana. In fact, ni first time buat and handle kerja besar tanggungjawab besar camni. Even program Hari Bersama Komuniti kat Kuala Pilah pun takde busy macam sekarang.

Mak dah dok bertanya, bilakah wanie akan pulang ke rumah.

Ayah pulak asyik bertanya, duit belanja cukup ke tak.

Sebulan wanie tak balik rumah sebab uruskan ABADI. -Aminuddin Baki's Annual Dinner of Inspiration

Farhan pun dah macam nak marah wanie tak balik rumah sebab benda alah ni. Konon rumah macam 1 jam jauhnya? Padahal setengah jam lebih sikit dah sampai. Tssk. Kita rindu rumah kita. Rindu katil kita. Rindu masakan mak kita. T-T

ABADI berlangsung 12 Mei 2013.
So lepas habis program tu and siapkan segala mak nenek assignment, DST project semua, kita nak lari balik rumah.


Till then, Adiosss. :)


0 comments:

Post a Comment