Designed by Veethemes.com | Gooyaabi

Quick update

Assalamualaikum.


Almost 2 weeks tak update apa-apa. Maaf.

Disebabkan semester break seminggu, maka perlu lah menghabiskan masa kat rumah dengan sepatutnya. Banyak cerita menarik, pergi sana sini, nak share. Tapi hanya mampu draft je dulu.Tak sempat menyempat lagi nak tekan publish. haha.

Cuti seminggu lebih banyak spent time dengan family. Alhamdulillah. Lepas habis cuti balik UKM tak sure dapat balik lagi bila. Mungkin jugak masa kakak sepupu kahwin nanti.


Cerita pasal assignment.

Assignment untuk naik cuti nanti memang tengah beratur. Asyik kata dalam proses. GRRRR. Stress hoi. Mana nak buat DST project untuk Bahasa Inggeris untuk Sains Sosial (BIUS), lepas tu tak habis habis nak menjawab kuiz CESMED online, lepas tu buat esei assignment Dr Ezarina lagi, busy fikir pasal program kat Kuala Pilah. Banyak gila sampai rasa tahap ketekanan tinggi meningkat secara mendadak =.='

Nanti lah wanie update banyak banyak sampai boring nak baca. hee.

Till then, adioss.

0 comments:

Post a Comment