Semester baru

September 09, 2013

Assalamualaikum semua :)


Naik pangkat jadi hakak pelajar tahun dua.


Bilik yang sama, roomate yang sama. Siapa yang tak suka?
Well sebab roomate kita baik gilaaa, caring gilaaa, jadi kita pun suka gilaaa dengan dia. ekekeke. sebab tu suka sampai tak terkata dengan sem baru ni. Yay!


Mula-mula sebelum sampai sini memang terfikir yang wani dapat bilik baru duduk sorang je. well dengar dari mulut orang lain macam tu lah jadinya. Orang lain pun asyik tweet sana sini pasal duduk single, jadi wani terpengaruh. Bukan sikit tapi banyak.

Tapi entah kenapa bila sampai UKM ni wani jadi macam pasrah je dapat single. Kohnon nak merasa duduk sendiri gituuu. Konon je. Ratio dapat bilik double hanya 1:5. hahaha. Excited pergi daftar masuk nak ambik kunci. Tengok senarai nama, bilik yang sama! Macam kecewa sikit sebab sebelum pergi dah boleh terima kalau duduk single. Tapi wani tetap dapat bilik yang sama, roomate yang sama. Tang roomate sama tu yang lega sikit. :)


Penat gak mengemas beg baju segala, kalau boleh almari baju kat rumah tu nak bawak terus kann. Perempuan memang camtu tau. Selagi boleh semua benda nak bawak. Ni kira dah limit gak lah dari sebelum sebelum ni.


Cakap pasal duduk single, tadi wani dah pergi tengok sesapa yang duduk single. Pehhhh seram weh. maklumlah i ni penakut sikit, tinggal dalam bilik sorang kejap pun fikir macam-macam -.-'
Setakat ni kawan yang duduk single tu takut sikit. Perempuan kann. ehek. Kira bersyukur lah dapat bilik yang sama dan ada roomate. Kesian jugak yang tak biasa duduk sorang sampai homesick pulak tu.

Esok i dah start kelas. Tak tahu lah betul ada kelas atau tak sebab lecturer tak kata apa. Tak sabar nak jumpa coursemate pulak. teheeee. Mesti akak akak dah rindu kita sangat. awwwww sweet nya kan.


Till then.

You Might Also Like

1 comments

  1. tak suka dok bilik sorang2...rasa lonely gila....kite kat hostel UUM dlu dok bilik sampai 4 orang..memang hapPENING je,,,hehehhe..

    ReplyDelete