Designed by Veethemes.com | Gooyaabi

Hai November

Assalamualaikum semua.



Bulan november adalah bulan kasih sayang. awww mengada tau nak sayang-sayang camni. haha.
Okay cukup. Sebenarnya wani baru lepas habis mid semester break. Seminggu. Takkan pernah cukup bagiku. wiwiwiwi.


Dengan berakhirnya cuti seminggu tu maka bermula lah episod baru. Wahh feeling drama sangat kannn. haha. Okay, jadual final exam dah keluar. 6 paper je, 6 paper je tapi kemain lah dalam jadual ada 3 minggu untuk exam dan dalam seminggu hanya ada 2 paper sahaja. Memang wani tak pernah boleh balik awal rehat cuti kat rumah. K faham sebagai student, haruslah ada sikap redha dan pasrah :) hiks


Assignment dah beratur.
Report itu ini dah mula menampakkan tarikh akhirnya.
Test yang tak pernah nak habis bakal menutupkan tirainya sekejap lagi.
What else?

Sekarang tengah bertungkus lumus siapkan kerja semua, dah boleh mula belajar sikit-sikit apa yang patut. Sem ni harapnya naik lah sikit pointer tu, sikit pun takpe. Usaha yang penting.


Makin banyak dah fikir tentang masa depan, masa depan yang tak pasti sama ada cerah atau pun tak. InsyaAllah doa yang terbaik. Wani pun manusia biasa. Kena fikir apa yang patut untuk diri sendiri. Yelah, umur makin meningkat maka makin dewasa kan? 20 tu dah besar kan? Boleh kahwin kan? eh? :D
Dengar pengalaman orang lain, dengar lecturer cerita, nampak lah sikit-sikit mana nak tuju. Sikit. Belum nampak semua lagi. hee. Pilihan banyak tapi tak tahu which one yang suits untuk wani. Hmm I just don't know where to go after this. *terdampar sekejap*

Bidang social work ni sebenarnya bukan senang, totally it is so hard. 
It's okay, ikut je flow macam sekarang. Get ready untuk sibuk siapkan semua kerja okay.


Wani pun masih dikelilingi mereka yang selalu ambil berat, sampai rasa berkilo-kilo berat ni naik. haha. Masih bahagia bersama tersayang. eh? Okay cukup. Ramai yang bagi nasihat, mak ayah kawan lecturer dan lain-lain jugak. Siapa lah saya tanpa awak semua. Terima kasih.



Till then :)

0 comments:

Post a Comment