Preparation Diskusi

April 27, 2014

Semester ni memang terasa beban sikit lah.

Mungkin sebab dah second year dan semester 4 so kena buat kerja lebih dari yang sepatutnya.

Nak kata berat sangat pun boleh lah sebab pack sangat kot program kitaorang.
Patutnya buat fieldwork kat Tasik Chini dua kali je so tak payah nak fikir banyak sangat tapi disebabkan program tu jadi makin membesar, maka ada program lain jugak yang bertambah.

It's okay.
Kita kan belajar.
Makin banyak kita buat kerja, makin banyak yang kita akan tahu.

Well said.

Pengalaman tu penting untuk masa akan datang tau.

Program yang paling dekat buat masa ni adalah Diskusi Perkongsian Ilmu Tasik Chini.

Untuk diskusi ni kitaorang tengah bertungkus lumus buat preparation.







Boleh nampak kan betapa seronoknya kitaorang buat preparation untuk diskusi ni? Hehe.

Kerjasama semua orang akan buat kerja tu lagi mudah dan cepat siap.
Alhamdulillah, masing-masing bagi komitmen.






Preparation dah okay dah semua cuma ada sikit-sikit kena betulkan kot.

So dengan harapan semoga semuanya berjalan lancar macam yang kitaorang plan. InsyaAllah. Berkat tolong menolong dari semua pihak dan ahli kumpulan, semoga dipermudahkan diskusi ni. Aminnn.

Tak lupa jugak,
Lecturer kitaorang Dr Sam pun banyak nasihat, banyak membantu dan bagi semangat kat kitaorang. Terima kasih Dr.
 :)


Good luck everyone!

You Might Also Like

0 comments